axxiv® computersystemen

Al meer dan 15 jaar ontwikkelen en produceren wij met het merk axxiv® computersystemen van hoge kwaliteit voor de Zwitserse KMU-markt. Als onafhankelijke IT-distributeur hebben we regelmatig directe uitwisselingen met toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige componenten. De notebooks, pc's en servers worden door ons op onze productielocaties gemaakt. We verkopen de axxiv®-systemen uitsluitend via de lokale IT-vakhandel.

axxiv®-computers kenmerken zich door uitstekende kwaliteit, een goede prijs-kwaliteitverhouding, een assortiment dat voortdurend tred houdt met nieuwste ontwikkelingen en een service die dicht bij de klant staat.

Dankzij het flexibele 'build-to-order' systeem kunnen we op maat gesneden oplossingen maken voor uw klanten; neem voor kleine individuele series contact met ons op.

Uw meerwaarde met axxiv-Producten

  • productontwerp voor de lokale markt
  • op maat gesneden oplossingen
  • 3 jaar standaard garantie
  • snelle productbeschikbaarheid
  • persoonlijke klantenservice

Technologiepartner

Uw voordelen

We verkopen axxiv®-systemen uitsluitend via de IT-vakhandel.

Geen directe zaken

Met axxiv® blijft u de aanspreekpartner voor uw klanten. We concurreren niet met onze contractpartners door directe verkoop, maar ondersteunen u op de achtergrond met projectprijzen en dienstverlening. Met deze duidelijke channel-strategie blijven onze klanten verzekerd van gezonde winstmarges.

Uitstekende kansen voor cross-selling

U kunt de axxiv®-systemen aanvullen met functies die uw klant erbij wil hebben. Van installatie, configuratie, koppeling van netwerken, aanverwante producten tot service-uitbreiding kunt u een compleet pakket samenstellen dat helemaal is toegesneden op de individuele behoeften van uw klanten. Verschaft u zich een overzicht van de service-uitbreidingen.

Individuele configuraties op korte termijn leverbaar

axxiv®-systemen zijn binnen korte tijd leverbaar, ook bij speciale wensen. Individuele systeemconfiguraties worden tevens op korte termijn samengesteld en geleverd.

Vervanging onderdelen

Uw klanten vertrouwen u. Als in een systeem eens een onderdeel uitvalt, kunt u als axxiv® contractpartner competent en betrouwbaar reageren. Een korte melding aan ons service-center is genoeg en de vervangende onderdelen worden zo snel mogelijk bij u bezorgd, zodat u deze onbureaucratisch bij uw klant kunt vervangen.

Verkooptool online configurator

Integreer de axxiv® online configurator op uw website en presenteer uw klanten een voortdurend geactualiseerd systeem-portfolio. Uw marge legt u zelf in de configurator vast. Wij zorgen ervoor dat alle overige gegevens actueel zijn. Als u wilt dat de axxiv online configurator bovendien een winkelmandje-functie heeft, dan hebben we ook daarvoor een oplossing.

axxiv – hoogwaardige computers en pasklare IT-oplossingen

Het axxiv pc-assortiment

is zeer uitgebreid. Er zijn individuele oplossingen verkrijgbaar van ultracompacte minicomputer tot grafisch sterke business computer. De hoogwaardige axxiv-pc's worden in nauwe samenwerking met technologiepartners en fabrikanten van onderdelen ontwikkeld.

Het assortiment richt zich op professioneel gebruik in de meest uiteenlopende branches. Dat houdt in dat de nadruk ligt op precies passende oplossingen en TCO's (total costs of ownership).

axxiv notebooks

voldoen niet alleen kwalitatief en technologisch aan de maatstaven van de huidige markt, het assortiment kenmerkt zich bovendien vooral door zijn individuele aanpassingsvermogen aan speciale eisen.

 

axxiv servers

zijn gericht op de dynamische eisen van groeiende en veranderende ondernemingen. Daarbij staan veiligheid, eenvoudig beheer, efficiëntie en betrouwbaarheid centraal.

Dankzij het build-to-order systeem kunnen axxiv-servers eenvoudig worden opgebouwd volgens individuele en toekomstige eisen. Door de vele uitbouwmogelijkheden kan de IT-infrastructuur met axxiv-servers meegroeien met de onderneming en zijn investeringen veiliggesteld.

axxiv workstation

De axxiv workstation-serie werd ontworpen voor speciale eisen van de gebruiker. We bouwen de nieuwste Intel- en AMD-processoren in, die de meest veeleisende berekeningen efficiënt verwerken.

Omvangrijk service-aanbod:

naast omvangrijke garanties zijn er voor axxiv-systemen modulaire service-uitbreidingen beschikbaar voor een optimale kosten-risicoverhouding. Ook hier stelt u voor uw klant een individueel dienstenpakket samen. Bij een schadegeval staat u in het service-center een team van specialisten terzijde. Bij elk axxiv®-systeem staat maximale beschikbaarheid altijd voorop.

Voor vragen over axxiv kunt u contact opnemen met ons Sales-team

Bart Gouman

Littlebit Technology B.V.

Phone +31 30 307 4390

Mobiel +31 6 27 00 89 20

E-mail:  Bart.Gouman@littlebit-tech.nl