Partner – QNAP


axxiv Computing Logo

QNAP Systems, Inc. is een Taiwanese producent met een uitgebreid aanbod aan innovatieve Network Attached Storage (NAS) en videobewakingsoplossingen. Het principe van gebruiksvriendelijkheid, hoge veiligheid en flexibele schaalbaarheid zet de producent om in al zijn productontwikkelingen. QNAP produceert hoogwaardige NAS-producten voor particulieren en commerciële gebruikers, oplossingen voor gegevensopslag, backup/snapshot, virtualisatie, teamwork, multimedia en nog veel meer.

QNAP ziet NAS niet slechts als 'eenvoudige gegevensopslag' maar heeft daarnaast ook veel op NAS-gebaseerde innovaties ontwikkeld om gebruikers te stimuleren het internet der dingen, kunstmatige intelligentie en oplossingen voor machine-learning op hun QNAP NAS te hosten en te ontwikkelen.

Producten NAS

NAS Server van QNAP

Gebouwd met 1 tot 30 bays, als toren of rackmount, bedoeld voor zowel bedrijven, werkgroepen als particulieren: QNAP heeft een uitgebreide keuze aan NAS-oplossingen om tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende wensen van gebruikers.

Qnap NAS Server

Qnap NAS Server

Qnap NAS Server

Qnap NAS Server