De gamingspecialist voor resellers

De beste aanbiedingen voor uw totale gaming-assortiment

 

“Game over” komt niet in ons woordenboek voor! Bij ons vindt u alles wat het gaming-hart sneller doet kloppen. Met ons high-end eigen merk “Joule Performance” en talloze eersteklas partneroplossingen zijn wij het adres voor de resale. Van joystick en gaming-pc's tot professionele randapparatuur, wij leveren u alle levels met de juiste producten - of u nu een newbie of knowbie bent.

Uw voordelen

Door heel Europa bedienen wij meer dan 14.900 resellers, specialistische bedrijven en systeemintegrators met hoogwaardige oplossingen en eersteklas service. Marktconforme voorwaarden, persoonlijk klantencontact en sterke beschikbaarheid maken ons tot een betrouwbare en winstgevende distributiepartner. 

  • Al meer dan 20 jaar een van de toonaangevende IT-distributeurs van Zwitserland
  • Persoonlijk, deskundig en direct klantencontact
  • Enorme productselectie van meer dan 36 gerenommeerde producenten
  • Faire prijzen en waardevolle verkoopondersteuning

Gaming shop voor alle behoeften

Gaming pc's en accessoires van A tot Z
 

Eén shop voor alle Gaming behoeften. Of het nu gaat om een start-set voor newbies of een high-end gaming machine voor knowbies: Bij ons vindt u voor alle levels passende oplossingen. Gaming resellers en vakhandelaren krijgen uitgebreide toegang tot de meest moderne en gewilde gaming producten op de markt en profiteren daarbij van onze eersteklas service.

Verhoog uw omzet met ons in het gaming segment

Breed gaming assortiment

Een schat aan zeer uiteenlopende oplossingen van meer dan 36 verschillende producenten geven ons productassortiment een breed spectrum. Daarbij worden de meest uiteenlopende segmenten, waaronder ook het gaming segment, bediend.

Garantie en reparatie

Garanties, retouren en reparaties zijn contractueel geregeld en zorgen voor maximale veiligheid. Dankzij ons eigen reparatiecentrum kunnen wij dergelijke opdrachten flexibel en snel verwerken.

Gefundeerde gaming knowhow

“Gamen” zit diep in ons DNA verankerd. Met ons gevestigde eigen merk "Joule Performance" en marktrelevante producenten positioneren wij ons als themaspecialist.

Meer dan 14.900 klanten in het DACH- en Benelux-gebied

Al meer dan 20 jaar bedienen wij de IT-vakhandel met hoogwaardige oplossingen. Ons partnernetwerk bestaat uit meer dan 14.900 resellers.

Snelle levering en faire voorwaarden

Een nauwkeurig gecoördineerde magazijnplanning garandeert een uitstekende productbeschikbaarheid en een snelle levering. Dankzij preferentiële contracten profiteert de vakhandel van sterke voorwaarden en aanvullende diensten.

Bent u nog niet bij ons geregistreerd?

Word nu handelspartner en profiteer van onze onverslaanbare voorwaarden.

Spellenwinkel voor wederverkopers

Componenten

Grafische kaarten, processors, mainboard...

PC-behuizing

Mini Tower, Midi Tower, Full Tower...

Randapparatuur

Muizen, toetsenborden, headsets...

Opslag

SSDs, HDDs, Externe SSDs...

Stoelen

Gaming stoelen

Streaming

Stream decks, microfoons, webcams...

Monitoren

Gaming-, curved-, grafische monitoren...

Accessoires

Monitorhouders, capture cards, akoestische panelen...

Populaire Gaming producte van CHERRY XTRFY

 

Voor gamers en e-sport professionals

Ontdek de wereld van CHERRY XTRFY, waar technologie, innovatie en passie samenkomen om de game-ervaring van uw klanten te perfectioneren. 

CHERRY XTRFY staat voor topprestaties en hoge kwaliteit in gamingproducten. De ergonomische muizen garanderen precieze en vloeiende bewegingen voor een optimale speelervaring. De mechanische toetsenborden hebben een hoge reactiesnelheid snel en geven tactiele feedback, terwijl de hoogwaardige headsets een meeslepende geluidservaring bieden.

 

Gaming accessoires

Populaire Gaming producte van Logitech

Geef uw klanten de kans om op het hoogste niveau te spelen met de beste gaminguitrusting van Logitech G.

 

Gaming accessoires

Muizen & Toetsenborden

Koptelefoons

Klantsegmenten en productbehoeften

Gaming heeft zich ontwikkeld van een hobby-speelplek tot een geprofessionaliseerde focusmarkt. PC-systemen worden steeds slimmer en intuïtiever, het is alsof levensechte games elke seconde innovaties uit de grond doen schieten.

De wereld van Gaming solutions voorziet inmiddels in behoeften op alle mogelijke niveaus en voor specifieke doeleinden. De belangrijkste klantsegmenten en de daarbij behorende oplossingen presenteren wij u hierna. 

De klassieke beginner of gelegenheidsgamer is zelf niet technisch onderlegd en wil een niet te duur systeem van goede kwaliteit en upgrademogelijkheden.  

 

Solide computerkracht voor oudere en huidige games en een goede prijs-prestatieverhouding zorgen voor een perfecte start in de wereld van gamen op de pc.

 

Productaanbeveling

 

Accessoires & Gadgets

De nieuwste games soepel en met een hoge grafische kwaliteit spelen is de wens van de gaming enthousiasteling die een gedegen basiskennis heeft van de huidige hardware.  

 

Sterke processor- en grafische prestaties staan bij de aanschaf centraal. Een eenvoudige en hoogwaardige uitstraling maakt het ideale systeem compleet.  

 

Productaanbeveling

Stoelen

Componenten

Accessoires & Gadgets

Streaming- en videobewerking stelt speciale eisen aan de hardware. Ambitieuze YouTube- en Twitch-creators hechten daarom waarde aan sterke multicore- en grafische prestaties en hoge kwaliteit.  

 

Een individuele, opvallende stijl is voor creators ook belangrijk. Daarom speelt ook de uitstraling een belangrijke rol in de aanschaf van de pc. 

 

Productaanbeveling

Stoelen

Accessoires & Gadgets

Voor liefhebbers van technologie staan perfectie en expertise op de voorgrond. De hoogst mogelijke rekenkracht en technisch ideale coördinatie van alle componenten, alsmede een hoogwaardige uitstraling zijn belangrijk.

Dit verlangen naar technische en optische perfectie wordt vervuld door systemen met uitgebreide handgemaakte waterkoeling.

 

Productaanbeveling

Keyboard

Accessoires & Gadgets

Uw persoonlijke contact met onze gaming-specialisten

Ferry Kassing

Managing Director

Prijs-prestatie gamer maar eigenaar van een RTX3090Ti.

Neem contact met ons op voor aanvragen, productinformatie of feedbacks.

Onze teammates

Onze positionering op de gaming-markt wordt mogelijk gemaakt door onderstaande producenten.

Mis niets meer!

 

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date.


Wij zijn ook actief op LinkedIn.

Daar vindt u nog meer Littlebit-insights en entertaining content!