Neue IT-Produkte zur Integration in Lösungen

Nieuws


Littlebit Technology bouwt zijn activiteiten in de Benelux verder uit
September 2017

Littlebit Technology bouwt zijn activiteiten in de Benelux verder uit

Zug CH/Utrecht NL, 1 september 2017 – De IT distributeur Littlebit Technology intensiveert zijn engagement in het gebied van de Benelux. Vanaf begin september 2017 zal Rene Verkerk als Managing Director Benelux werkzaam zijn. Hij wordt bij het bewerken van de markt ondersteund door een team van negen personen.

meer

HGST neu bei Littlebit
Juni 2017

Littlebit Technology wordt distributeur HGST en SanDisk

Zug, Zwitserland, 20 juni 2017 – Littlebit Technology gaat producten verkopen van HGST, een merk van Western Digital. Daarmee heeft de in opslagproducten gespecialiseerde IT-groothandelaar een nieuwe aanwinst voor zijn assortiment Enterprise Storage.

meer   HGST


Neustart für ActionIT

Nieuwe start voor ActionIT

Zug, Zwitserland, 19 mei 2017 – IT-distributeur ActionIT heeft in de Littlebit Technology Group een nieuw moederbedrijf gevonden. De onderneming kan nu doorstarten in een gevestigde en succesvolle omgeving.

meer


SOUL InVibe (In Ear)

Pure geluidskwaliteit in futuristisch design

InEar Bluetooth 4.1 koptelefoon SOUL InVibe

Ultracompact met krachtige klank! Onmogelijk? Nee, niet als hoogwaardig materiaal op de best mogelijke manier is verwerkt. Geen kabels. Geen beugels. Met de nieuwste technologie Bluetooth 4.1 biedt de SOUL InVibe storingsvrije klankoverdracht en maar liefst 45 uur vrijheid. De powerbank beschermt de InVibe en voorziet hem van energie. Eenvoudig de in-ear koptelefoon verbinden met uw smartphone en genieten van de klank.

Stijlvol en ergonomisch

Puristischer en eleganter dan de InVibe kan het design van een koptelefoon niet zijn. Hij past zich perfect aan het oor aan en de aanwezigheid van het oordopje is men binnen de kortste keren vergeten. Wat blijft is eindeloos genieten van audio. De koptelefoon is perfect tegen verlies beschermd, hij hecht zich namelijk magnetisch aan de powerbank.

meer


SOUL InVibe (In Ear)

Een mijlpaal

Western Digitals gloednieuwe SSD-serie WD Blue

De marktleidende fabrikant op het gebied van harde schijven is de markt flink aan het opschudden. Western Digitals nieuwste productlijn WD Blue SSD overtuigt met grandioze prestaties, bekende betrouwbaarheid en een extreem vermogen tot multitasking. Voor high-end computergebruik ontwikkeld, zorgen de flashdrives voor een enorm vermogen bij het gamen, bij de weergave van media in hoogste kwaliteit en bij veelzijdige software voor creatieve experts. Snelle systeemstarts en vlotte reactiesnelheden zijn standaard, soepel multitasking is gegarandeerd.

WD stelt iedereen die in het bezit is van een SSD van de nieuwe Blue serie de softwaretool 'SSD Dashboard' gratis per download ter beschikking. Daarmee kan de status van het opslagmedium te allen tijde worden gecontroleerd en geoptimaliseerd.

Beide versies zijn uitvoerig getest en ontworpen op compatibiliteit met talrijke computers en laptops. Gebruikers kunnen er zeker van zijn dat zij met de WD Blue SSD de juiste keuze maken. De schijven zijn verkrijgbaar in 2.5" uitvoering en eveneens in M.2 formaat.

meer