De marktleidende fabrikant op het gebied van harde schijven is de markt flink aan het opschudden. Western Digitals nieuwste productlijn WD Blue SSD overtuigt met grandioze prestaties, bekende betrouwbaarheid en een extreem vermogen tot multitasking.

Een mijlpaal Voor high-end computergebruik ontwikkeld, zorgen de flashdrives voor een enorm vermogen bij het gamen, bij de weergave van media in hoogste kwaliteit en bij veelzijdige software voor creatieve experts. Snelle systeemstarts en vlotte reactiesnelheden zijn standaard, soepel multitasking is gegarandeerd.

WD stelt iedereen die in het bezit is van een SSD van de nieuwe Blue serie de softwaretool 'SSD Dashboard' gratis per download ter beschikking. Daarmee kan de status van het opslagmedium te allen tijde worden gecontroleerd en geoptimaliseerd.

Beide versies zijn uitvoerig getest en ontworpen op compatibiliteit met talrijke computers en laptops. Gebruikers kunnen er zeker van zijn dat zij met de WD Blue SSD de juiste keuze maken. De schijven zijn verkrijgbaar in 2.5" uitvoering en eveneens in M.2 formaat.