De populaire SSD TD van Samsung Electronics is sinds kort verkrijgbaar in twee verdere kleuren: metallic red en rose gold. De beide kleurvarianten vormen een aanvulling op het bestaande kleurassortiment (ocean blue en deep black). Alle kleurvarianten bieden verschillende opslagcapaciteiten, zijn schokbestendig en beschikken over een wachtwoordfunctie.

Portable SSD T5 in nieuwe kleuren verkrijgbaar Compact, licht en zeer dun
De Portable SSD T5 in de tot nu toe verkrijgbare kleurvarianten behoort niet voor niets tot de topsellers. Door zijn kleine formaat – hij heeft ongeveer het formaat van een visitekaartje en is slechts 10,5 mm dik – en zijn geringe gewicht van slechts 51 g is hij uitstekend geschikt als mobiele opslagoplossing.
 
Hoge veiligheid
De drive van de T5 SSD heeft geen bewegende delen en de robuuste metalen behuizing bestaat uit aluminium zodat hij bestand is tegen een val van tot twee meter hoogte. De wachtwoordfunctie beveiligt de toegang tot de drive, zodat persoonlijke en vertrouwelijke gegevens optimaal zijn beschermd. De garantie van de fabrikant van tot drie jaar zorgt voor aanvullende bescherming.
 
Veelzijdige aansluitmogelijkheden
De compatibiliteit van de Portable SSD T5 is uitgebreid en omvat naast pc's, Macs en smartphones ook spelconsoles en smart-tv's. Een usb-kabel voor de aansluitstekker type C op C en type C op A is bij levering inbegrepen. Daarmee kan de Portable SSD T5 nagenoeg aan alle actuele en ook aan oudere systemen worden aangesloten – zonder dat er extra adapters moeten worden gekocht.

Alle kleurvarianten van de Portable SSD T5 van Samsung Electronics. Van links naar rechts:
ocean blue, deep black, metallic red en rose gold.