De SSD 860 QVO biedt uw klanten een grote opslagcapaciteit, een hoge betrouwbaarheid en hoge prestaties. Deze doorbraak is aan de nieuwste 4 Bit MLC NAND-flash-technologie van Samsung te danken. De gebruikers merken een hogere snelheid bij onder meer het opstarten, gegevensoverdracht en door kortere responsetijden van de toepassingen.

De allerbeste verhouding prijs-capaciteit Slimme datacommunicatie
De SSD van Samsung biedt een snelle datacommunicatie tussen de SSD en het betreffende systeem. De actuele ECC-algoritmes* van de gloednieuwe MJX-controller leveren ook onder sterk wisselende belasting hoge prestaties. De instellingen voor Queued Trim bieden ook een hoge compatibiliteit met Linux-system.
*ECC is de afkorting van Error Correction Code (foutcorrigerende code)
 
De allernieuwste technologie
De allernieuwste 4-Bit MLC NAND-flash-technologie van Samsung biedt ook met zijn leessnelheid tot 550 MB/s en schrijfsnelheid tot 520 MB/s het allerbeste wat er te koop is. De Intelligent TurboWrite-technologie zorgt voor nog hogere lees- en schijfsnelheden en constant hoge prestaties door zijn grotere en variabele cachegeheugen.
 
Beheer van de hard disks wordt kinderspel
De Samsung Magician-software helpt uw klanten het opslagmedium te monitoren. De gebruikersvriendelijke software-oplossing houdt de hard disk via updates altijd up-to-date, bewaakt de status en optimaliseert de prestaties.