… de Trident Z RGB DDR4-geheugenserie van G.SKILL. De RAM's overtuigen niet alleen met hun speciale look, maar ook door hun performance en kwaliteit. Met kloksnelheden van tot 4.700 MHz, 64 GB capaciteiten en heatspreaders met RGB-belichting zijn ze ideaal voor pc-gamers, power users, performance workstations en modders.

And the winner is … iF Design Award
De iF Design Award wordt jaarlijks uitgereikt door de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld: iF International Forum Design GmbH in Hannover. Aan de competitie om de iF Design Award 2018 namen meer dan 6.400 inzendingen uit 54 landen deel.
 
Maximale kleurhelderheid
De Trident Z RGB is wereldwijd het eerste draadloze high performance RGB-geheugen voor spelers en pc-enthousiastelingen. Het beschikt over een gepatenteerde, volledig vrij liggende lichtbalk die speciaal is geconcipieerd voor maximale kleurhelderheid in alle richtingen. Bovendien werd de 63-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts uit de hele wereld, overtuigd door het feit dat hier vijf onafhankelijke kleuren op een enkele module en vloeiende kleurovergangen mogelijk zijn gemaakt.

Mooi snel
De Trident Z RGB is niet alleen bekend om zijn vorm en design, maar zet ook de traditie voort van de vlaggenschip-geheugenserie die de naam Trident draagt en extreme snelheden van tot DDR4-4700 MHz biedt. Ook de Trident Z RGB-Serie werd in 2017 meermaals bekroond voor zijn innovatieve design en zijn heldere RGB-belichting, onder andere bij de European Hardware Awards en bij de Computex d&i Awards.
 
G.SKILL producten bestellen
Littlebit Technology B.V. is een officiële distributeur van G.SKILL in het Beneluxgebied. Daarmee zijn wij uw belangrijkste aanspreekpartner voor G.SKILL producten, of het nu gaat om high performance geheugen, SSD-producten of aanverwante apparatuur bij gaming voor pc-spelers.