Een paar dagen geleden heeft WD nieuwe gaming harde schijven op de markt gebracht. De harde schijven zijn niet alleen optisch een blikvanger, maar leveren ook betrouwbare prestaties. Uw klanten hoeven zich geen zorgen meer te maken over de capaciteit, maar kunnen zich helemaal op het spel concentreren. Compatibel met Playstation 4, Xbox One, Windows en macOS.

De gloednieuwe gaming harde schijven WD_BLACK met indrukwekkend design Moderne spellen zoals bijvoorbeeld Red Dead Redemption 2 hebben steeds meer harde schijf geheugen nodig. Vaak zijn geavanceerde spellen meer dan 50 GB groot. Dan kan het interne geheugen snel vol raken. Dit probleem lost WD op met de nieuwe gaming harde schijven WD_BLACK P10 en D10.

De WD_BLACK P10 is 2,5 inch groot en biedt een geheugencapaciteit van tot 5 TB. Bovendien levert de harde schijf overdrachtssnelheden van 140 MB/s. De harde schijf bevindt zich in een stijlvolle en robuuste zwarte behuizing. Door het lage gewicht en de kleine omvang kan hij zonder probleem worden meegenomen.
 
De WD_BLACK D10 is met 3,5 inch een beetje groter, maar biedt daarvoor een geheugencapaciteit van tot 12 TB. Met overdrachtssnelheden van 250 MB/s is hij veel sneller dan de WD_BLACK P10. Een mooi feature zijn ook de twee USB-aansluitingen die achter aan de harde schijf zijn te vinden. Daarmee kan een smartphone tijdens het gamen probleemloos worden opgeladen.
 
Alle WD_BLACK harde schijven bieden betrouwbaarheid, geoptimaliseerde overdrachtssnelheden, aanzienlijke geheugenuitbreiding en een garantie van 3 jaar.