ARCTIC is een toonaangevende fabrikant van geluidloze pc-koelers en componenten en heeft de tendens voor geluidloze koelingsystemen geïntroduceerd en duurzaam beïnvloed. Afgezien van een breed assortiment CPU- en GPU-koelers, biedt ARCTIC monitorarmen van hoge kwaliteit.
Neem contact met ons op voor fluisterzachte en ergonomische apparatuur voor het werk. Als officiële distributeur van ARCTIC bieden wij u het volledige scala van het ARCTIC assortiment aan.
 

Cool, cooler, ARCTIC Over ARCTIC
De onderneming, die bestuurd wordt door oprichter Magnus Huber, heeft vestigingen in Duitsland, Hong Kong en de VS en is erin geslaagd om pc-enthousiastelingen in meer dan 45 landen te overtuigen met innovatieve en gebruiksvriendelijke producten van hoge kwaliteit, tegen vriendelijke prijzen.

Na zich aanvankelijk te hebben geconcentreerd op de fabricage van stille koelsystemen voor desktop pc's, maakt ARCTIC inmiddels ook op andere gebieden gebruik van zijn IT-knowhow. Zo wordt het portfolio voortdurend aangevuld, bijv. met diverse consumentenelektronica en toebehoren zoals monitorarmen, chargers, powerbanks en veel meer.

 
ARCTIC monitorarmen – Meer efficiëntie, meer comfort, meer afmetingen
ARCTIC monitorarmen combineren flexibiliteit, ergonomie en functionaliteit met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn eenvoudig te monteren en het geïntegreerde kabelmanagement schept orde op elk bureau. Vooral bij het gebruik van meerdere beeldschermen wordt er veel ruimte gewonnen doordat er geen plaats meer door de monitorvoeten wordt ingenomen.
 
Het uitgebreide productassortiment omvat muurbevestigingen en monitorarmen voor de tafelmontage van maximaal drie monitoren. Uitbreidingssets voor één tot twee extra beeldschermen en een praktische laptophouder maken het assortiment compleet. Dankzij hun flexibiliteit, maken ARCTIC monitorarmen een individuele instelling voor het beeldscherm mogelijk, alsmede een comfortabele en tegelijkertijd ergonomische zithouding.