Razendsnelle gegevensoverdracht en extreem snelle toegangstijden: Dat maakt de nieuwe draagbare opslagoplossing van Samsung onderscheidend. De SSD is extreem robuust en is zelfs bestand tegen een val van maximaal twee meter hoog. Maar de nieuwste highlight is de state-of-the-art en zeer veilige vingerafdrukversleuteling.

Buitengewoon eenvoudige en zeer veilige versleuteling Details
De Samsung Portable SSD T7 Touch brengt gegevens in enkele seconden over. Hij is 9,5 keer sneller dan externe HDD's. De opslagoplossing is bovendien uiterst robuust en licht van gewicht. De highlight van de nieuwe SSD is echter de geïntegreerde vingerafdrukscanner: Naast een wachtwoordbescherming kunt u de toegang ook alleen middels geautoriseerde vingerscan instellen.
 
Bij de behuizingskleur kan worden gekozen tussen zwart en zilver en de beschikbare geheugencapaciteiten zijn 500 GB, 1 TB of 2 TB. Het blauw oplichtende led-vierkant geeft op elk moment de functiestatus van de externe SSD aan. Via een Android-app kan de gebruiker op elk moment zijn gegevens op de drive raadplegen. De SSD T7 Touch is compatibel met pc, Mac, Android-toestellen, speelconsoles en veel andere toestellen.
 
6 redenen om te kiezen voor de T7 Touch

  • Dubbele overdrachtssnelheid ten opzichte van zijn voorganger T5.
  • Robuust - overleeft zelfs vallen van een hoogte tot twee meter.
  • Schokbestendige en compacte metalen behuizing van aluminium.
  • Zeer veilig dankzij vingerafdrukscan.
  • Zeer licht van gewicht
  • Garantie: 3 jaar


 
Klaar om te gamen?
De Portable SSD was altijd al ideaal om te gamen. De snelheid in het gamen is indrukwekkend en bij het kopiëren van spellen zorgt de opslag voor snellere prestaties en kortere laadtijden dan ooit tevoren.
 
Zo formatteert u de Samsung Portable SSD voor uw gaming-console:

Volg de menu-items InstellingenApparaten
USB-opslagapparaten.
 
Selecteer het USB-opslagapparaat,
dat u wilt formatteren en klik op
«als uitgebreide opslag formatteren».