Alle modellen van de TS-x83XU Enterprise-serie van QNAP hebben de krachtige Intel Xeon processoren aan boord. Deze speciaal voor het bedrijfsleven ontworpen NAS maakt opslag mogelijk tot 64 GB. De componentenkeuze van QNAP maakt versnelde gegevensoverdracht mogelijk en werken met grote gedeelde bestanden.

Topprestaties en betrouwbaarheid QNAP Enterprise NAS TS-x83XU
De Enterprise-serie is voorzien van krachtige Intel Xeon-processoren met een opslagcapaciteit tot 64 GB. De modellen zijn expliciet ontwikkeld voor het bedrijfsleven en zijn verkrijgbaar met 8, 9, 12, 16 of 24 schijfstations. Een schijfstation (bay) is een sleuf voor een harde schijf. Dit is terug te vinden in de typeaanduidingen van de afzonderlijke modellen. Model TS-2483XU heeft dan ook 24 schijfstations oftewel 24 harde schijven. De componentenkeuze van QNAP maakt het mogelijk om versneld te werken met grote gedeelde gegevensbestanden en gegevensoverdracht. Virtualisaties van VMware, Citrix, Hyper-V en Windows Server 2016 worden eveneens ondersteund.
 
Veiligheid staat hoog in het vaandel
Veiligheid is een topprioriteit in het bedrijfsleven. Er bestaan verschillende hulpprogramma's zoals Security Counselor. Dit scant automatisch op kwetsbaarheden en doet aanbevelingen om de beveiliging van de NAS te verbeteren en gegevens te beschermen. Daarnaast kunnen black-/whitelists worden gemaakt op IP-niveau om aan verschillende gebruikers toegang tot de NAS toe te staan of te weigeren. Bovendien kan pfSense (toonaangevend opensourceplatform voor firewall, VPN en routering) op elke QNAP-NAS draaien.
 
Langere garantie? Geen probleem
Er is de mogelijkheid tot een verlengde garantie. Elk product van QNAP wordt geleverd met een servicegarantie die onze gebruikers uitstekende service en gemoedsrust garandeert. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende drie garantieniveaus:
 

  • Standaardgarantie
  • Verlengde garantie
  • Uitgebreide vervanging
 
Via de volgende link kunt u uw standaardgarantie inzien en eventueel in vier eenvoudige standaardgarantie uitbreiden.
www.qnap.com
 
Levertermijn
De getoonde modellen bestellen wij volgens klantspecificaties. De levertermijn is 1-2 weken na besteldatum.