Littlebit Technology B.V. - Firmenprofil

Littlebit Technology B.V. Netherlands


De Littlebit Technology Group werd in het jaar 2000 opgericht in Zwitserland.

Littlebit heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland (Zug) en werkt met dochtermaatschappijen in Duitsland (Frankfurt), Oostenrijk (Wenen) en, sinds januari 2017, in Nederland (Utrecht), een verkoopkantoor dat verantwoordelijk is voor de hele Benelux regio.

Littlebit heeft een heldere strategie als IT-distributeur met focus op opslag, IT-componenten, randapparatuur en consumentenproducten. Wij bedienen zowel het B2C- als het B2B-kanaal en zijn erop gebrand om onze strategische doelstellingen en mijlpalen te realiseren en om rekenschap af te leggen aan en de verantwoordelijkheid te nemen tegenover onze partners/leveranciers, verkopers, klanten en werknemers.

Littlebit’s succes is gebaseerd op de vertegenwoordiging van toonaangevende A-merken, dankzij een samenwerking op de lange termijn, die wordt aangestuurd door ons gecentraliseerde inkoopteam in Zwitserland. Daarnaast wordt het logistieke traject afgehandeld door onze centrale logistieke centrum in Frankfurt (Duitsland), waardoor wij in staat zijn om een uiterst flexibele structuur neer te zetten. Door geavanceerde en geoptimaliseerde logistieke en administratieve processen te implementeren bieden wij onze klanten efficiënte ondersteuning, hoge beschikbaarheid en tijdige levering op een zeer hoog niveau.

René Verkerk geeft leiding aan de Benelux organisatie, die bestaat uit twee onafhankelijke verkoopteams (Nederland en België/Luxemburg). De huidige personeelsbezetting voor verkoop binnen de Benelux organisatie bestaat uit 10 personen, en wij verwachten verdere groei in 2018.