Littlebit Technology B.V. - Firmenprofil

Littlebit Technology B.V. Benelux


De Littlebit Technology Group werd in 2000 opgericht in Zwitserland. Littlebit heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland (Zug), en werkt met dochtermaatschappijen in Duitsland (Frankfurt), Oostenrijk (Wenen) en, nieuw sinds januari 2017, in Nederland (Utrecht), een filiaal dat verantwoordelijk is voor de hele Benelux regio.

Littlebit heeft een heldere strategie als IT-verdeler, focust op Opslag, IT-Componenten, Perifere apparatuur en Producten voor consumenten, en bedient de markten voor de klanten (B2C) en professionele (B2B) kanalen. Littlebit is geëngageerd om strategische doelstellingen en mijlpalen te realiseren, en om rekenschap af te leggen aan en verantwoordelijkheid te nemen tegenover zijn partners, verkopers, klanten en werknemers.

Littlebit’s succes is gebaseerd op de vertegenwoordiging van leidende verkopers dankzij een samenwerking op lange termijn die wordt gestuurd door ons gecentraliseerde aankoopteam in Zwitserland, waarbij alles wordt afgehandeld door een centrale logistieke faciliteit in Frankfurt/Duitsland, waardoor wij in staat zijn om te werken met een flexibele en kosteneffectieve structuur. Door geavanceerde en geoptimaliseerde logistieke en administratieve processen te implementeren bieden wij onze klanten efficiënte ondersteuning, hoge beschikbaarheid en tijdige levering op een zeer hoog niveau. Lokale RMA afdelingen dragen zorg voor gevallen waarin eventueel klantendienst nodig is.

René Verkerk geeft leiding aan de Benelux organisatie , die bestaat uit twee onafhankelijke verkoopteams (Nederland en België/Luxemburg). De huidige personeelsbezetting voor verkoop binnen de Benelux organisatie bestaat uit 10 personen, en wij verwachten verdere groei in 2018.