Videoconferentieplayer voor de Wereld van Werk 4.0

De wereld van werk verandert. Redenen hiervoor zijn de technologieën die het mogelijk maken om plaats- en tijdonafhankelijk te werken, maar ook eisen die de nieuwe generatie medewerkers aan de werkplek stelt.

Ruimte voor samenwerking

Iedere vergaderruimte heeft een computer nodig als centraal, universeel toepasbaar systeem dat de digitale arbeidsmiddelen – idealiter onhoorbaar en onzichtbaar – met elkaar verbindt.

Geschikte computersystemen voor vergaderruimtes

Dankzij hun bijzondere eigenschappen zijn axxiv mini-pc's de ideale oplossing voor vergaderruimtes. Ze voldoen aan alle belangrijke eisen en bieden deelnemers aan de vergadering een comfortabele infrastructuur.

Geruisloos

Tijdens vergaderingen mag geen enkel geluid de concentratie van de deelnemers verstoren. Een van de kwaliteiten van axxiv mini-pc's is dat ze vrijwel geruisloos draaien. De ventilatorloze modellen werken volledig geruisloos.

Genetwerkt

De axxiv mini-pc's zijn complete, krachtige Windows-pc's die zijn geïntegreerd in het bedrijfsnetwerk, zodat de deelnemers aan de vergadering toegang hebben tot alle benodigde gegevens en applicaties. Zo kan bijvoorbeeld Skype for Business worden gebruikt als software voor videoconferenties.

Klein

De axxiv mini-pc's zijn zeer compact, zodat ze eenvoudig achter het display kunnen worden verborgen. Ze beschikken over de gestandaardiseerde Vesa-beugel, waarmee ze op elk display in de meegeleverde apparaten kunnen worden gemonteerd.

Afstandsbestuurbaar

De axxiv mini-pc's kunnen – afhankelijk van de gebruikte processors – door de systeembeheerder op afstand worden gestart, afgesloten en van de laatste updates worden voorzien. Dat scheelt reistijd en zorgt ervoor dat het systeem ook bij voortdurend wisselende gebruikers altijd gebruiksklaar is.

Mini-pc voor de beste video- en audiokwaliteit

axxiv kwaliteitscomputers, gebaseerd op Intel® NUC-systemen

axxiv mini-pc FIN NUC IQ370F1

Voldoende vermogen voor beeldkranten

Deze axxiv mini-pc is ideaal als besturingssysteem voor beeldkranten. De kleine computer is extreem stil in gebruik en kan ook zonder ventilator worden geconfigureerd, wat de mini-pc absoluut geruisloos maakt. Dankzij het compacte ontwerp kan hij met de VESA-beugel snel en onopvallend achter een monitor worden geïnstalleerd.

 

Conferentiesoftware

De videoconferentieproducten van Logitech worden via USB plug-and-play op de computer aangesloten en zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Ze werken met de meest populaire en meest gebruikte softwaretoepassingen voor videoconferentie en cloudservices.

Niet zomaar een draadloos presentatieplatform

Haal meer uit uw vergaderingen. Mersive tovert uw vergaderruimten om tot een dynamisch platform waarop teams efficiënter kunnen werken. Met de Solstice-oplossing kan een willekeurig aantal gebruikers met verschillende apparaten draadloos inhoud op beeldschermen delen en bewerken.

Desktopconferentie

Met een persoonlijke videoconferentie-oplossing op de pc is directe face-to-face communicatie op elk moment mogelijk. Met een videoconferentiesysteem op de desktop of als software op de notebook kunnen uw klanten op elk moment punten scoren door aanwezigheid en flexibel inbellen in online vergaderingen.