AMD EPYC™ processor van de 3e generatie

AMD EPYC™ 7003 Series processors voor servers

Met de EPYC™-processor van de 3e generatie heeft AMD een processorontwerp gecreëerd dat voorop loopt op het gebied van prestaties en beveiliging in alle industriële benchmarks zoals SPEC CPU® 2017, TPC en VMware® VMmark® 3.  Met een AMD Epyc processor ben je de concurrentie een stap voor.

 

AMD legt de lat voor workloadprestaties opnieuw hoger – en wel met 19% – en kan de datacenterindustrie hogere prestaties, meer geavanceerde beveiligingsfuncties en een betere prijs-kwaliteitverhouding bieden dan de concurrentie.

Dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden van de AMD EPYC™-server kan uw IT-infrastructuur zich met de groei van uw bedrijf doorontwikkelen en zo uw investering beschermen.

 

Vergelijking tussen AMD- en Intel-processors

 

Een baanbrekend ontwerp maakt de AMD EPYC™ tot nummer 1 inzake prestaties.

De AMD EPYC™ 7003 Series processors bieden dubbel zo hoge datacenterprestaties als een Intel Xeon-processor. Bedrijfsapplicaties, cloud computing en virtualisatie draaien met het EPYC™ platform beter en sneller dan ooit tevoren.

Met tot 64 cores en 128 threads zijn servers met EPYC™-processors koplopers inzake prestatie. Kijkt u zelf maar.

 

 

Veilig, veiliger, AMD EPYC™


De geavanceerde beveiligingsfuncties van AMD EPYC™ zijn diep verankerd in de processorarchitectuur. Het is de eerste server-CPU met een geïntegreerde, speciale beveiligingsprocessor. De beveiligingsmechanismen regelen dat het BIOS zonder storingen opstart. In gevirtualiseerde omgevingen kan elke virtuele machine met een eigen code versleuteld worden die alleen de processor kent. Het EPYC™-platform is niet alleen extreem krachtig, maar ook bijzonder veilig. De AMD-processor ...

 

  • helpt bepaalde side-channel-aanvallen te voorkomen
  • biedt speciale beschermingsmechanismen voor virtualisatie en cloud
  • controleert de software bij opstarten op schade, wat voor grotere betrouwbaarheid zorgt

Professionele gegevensversleuteling

 

AMD Infinity Guard is een suite van geavanceerde beveiligingsfuncties die rechtstreeks in de chips is ingebouwd. Het vormt een beschermende muur tegen interne en externe bedreigingen van uw gegevens. De aanvalsoppervlakken worden verminderd tijdens het opstarten, uitvoeren en verwerken van gegevens.

De veilig versleutelde virtualisatietechnologieën van AMD worden verbeterd met veilige Secure NestedPaging. AMD maakt zo baanbrekende vorderingen op het gebied van gegevensbeveiliging mogelijk, zoals vertrouwelijk computergebruik.

 

AMD-serverprocessors beschermen datacenters met geïmplementeerde beveiligingsfuncties.

Toepassingsgebieden van AMD-processors

De nieuwste generatie processors van AMD is met name geschikt voor:

HPC-oplossingen

die de hoogste rekencapaciteit nodig hebben om meer simulaties binnen een bepaalde periode te kunnen uitvoeren of om grotere datasets of complexere modellen te gebruiken. De AMD EPYC™ 7003 Series processors zorgen voor een snellere time-to-discovery met een hogere geheugendoorvoer en krachtige Zen 3-cores die tot twee maal zoveel prestaties leveren voor HPC-workloads in vergelijking tot de concurrentie.

Cloud-toepassingen

die een hoge rekendichtheid en speciale beveiligingsfuncties vereisen: De 3e generatie EPYC maakt de hoogste kerndichtheid mogelijk, biedt uitgebreide beveiligingsfuncties en heeft een integere prestatie die tot twee keer zo hoog is als die van de concurrentie.

Bedrijfsservers

waarbij prestaties en time-to-value cruciaal zijn om de nieuwe ‛work from anywhere’-omgeving te ondersteunen. De AMD EPYC-processors van de 7003 Series helpen de efficiëntie te verbeteren.

rouvez le bon processeur ici