Bedrijfsprofiel Littlebit Technology B.V.

Littlebit Technology group is dé ICT distribiteur met een sterke focus strategie op componenten en randapparatuur. Met een proactieve en persoonlijke benadering vormt Littlebit de brug tussen fabrikant en reseller. Littlebit Technology is een gerenommeerd en officieel distributeur met een grote marktrelevantie voor merken als Western Digital, Seagate, Logitech, AMD, Kingston en Samsung.

De Littlebit Technology Group is in 2000 opgericht in Zwitserland. Sindsdien volgde er uitbreiding naar Oostenrijk, Duitsland en de Benelux. Het Nederlandse kantoor startte in 2017 in Utrecht en verzorgt de IT-handel met een ruim assortiment IT-componenten en randapparatuur in Nederland, België en Luxemburg.

Vanuit ons logistieke centrum in Duitsland bedient Littlebit Technology haar klanten in alle EU-landen.

Onder zijn eigen gespecialiseerde handelsmerk axxiv biedt Littlebit Technology alles van computers tot serveroplossingen tot clouddiensten voor toekomstgerichte IT-infrastructuren. De computers worden in eigen huis vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De managed services zijn afkomstig van Zwitserse datacenters.

Tevens vervaardigt Littlebit Technology high-end pc's voor gameliefhebbers onder het label Joule Performance (jouleperformance.de). De systeemserie is volledig geoptimaliseerd voor maximale prestaties dankzij uitstekende grafische prestaties, overgeklokte processors en handgemaakte waterkoelsystemen.

Ons team in Nederland staat altijd voor u klaar. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via de gegevens op de contactpagina.