Bedrijfsgegevens Littlebit Technology B.V.

Eigenaar van de website
 

Littlebit Technology B.V.

Wattbaan 1

3439 ML Nieuwegein

Nederland

 

Tel. +31-303 074 390

E-mail info@littlebit-tech.nl

 

Rechtsvorm: Besloten vennootschap

Bedrijfsleider: Ferry Kassing

KVK 67824978

Btw-nummer NL857188100B01

 

Beheerder van de website
 

Littlebit Technology AG

Bösch 83

CH-6331 Hünenberg

Zwitserland

 

Tel.: +41 41 785 11 11

Fax: +41 41 785 11 00

E-mail: info@littlebit.ch

 

Rechtsvorm: Aktiengesellschaft

Bedrijfsleider: Stefan Ebnöther

Btw-nr.: CHE-105.656.272 MWST

 

 
Uitsluiting aansprakelijkheid

De inhoud op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De juistheid, volledigheid en actualiteit van deze inhoud kunnen wij echter niet garanderen. Aansprakelijkheid wordt uitgesloten voor materiële of immateriële schade die is veroorzaakt door de toegang tot dan wel het gebruik of niet-gebruik van gepubliceerde informatie, door misbruik van de verbinding of door technische storingen. Wij behouden ons het recht voor om onderdelen van de pagina’s of het gehele aanbod zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen, aan te vullen of te wissen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden, waar inhoud wordt aangeboden waarop wij geen invloed hebben. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor dergelijke websites. Toegang tot en gebruik van dergelijke websites vindt plaats op eigen risico van de gebruikers.

 

Auteursrechten

Auteursrechten en alle andere rechten op inhoud, afbeeldingen, foto’s of andere bestanden op de website zijn uitsluitend het eigendom van Littlebit Technology AG of van de specifiek genoemde rechthebbenden. Voor reproductie van elementen van deze website dient van tevoren onze schriftelijke toestemming te worden verkregen.