Back to office mit LittlebitBack to office mit Littlebit

Best-practice voorbeelden direct van de experts!

Maak het uzelf gemakkelijk en vergroot uw knowhow met de best-practice-juweeltjes van onze partners. Vind hieronder bewezen tips en tricks, uitzonderlijke productinnovaties en technische delicatessen van onze focuspartners. Allemaal perfect afgestemd op de exponentiële vraag naar thuiskantoor- en videoconferenceoplossingen.

Professionaliseer de werkplek thuis met de eenvoudigste middelen!

Wie kent het niet: De meeting begint, maar de lichtomstandigheden zijn ongunstig, het geluid klinkt alsof het uit een transistorradio komt en het beeld is korrelig. Een professionele, representatieve bedrijfsuitstraling is echter ook in het thuiskantoor een must, of het nu gaat om interne of externe meetings. Corsair/Elgato laat daarom zien hoe het thuiskantoor met zeer eenvoudige, maar hoogwaardige middelen kan worden geprofessionaliseerd.

Effectief en ongestoord werken in het thuiskantoor

Een mobiele werkplek moet zowel op kantoor als thuis effectief, efficiënt en ongestoord werken mogelijk maken. Dit vraagt om enige finesse, want de thuiskantooromgeving heeft een merkbare invloed op de werkprestaties. Hoe u zich hier perfect op kunt voorbereiden, afleiding tot een minimum kunt beperken en het kantoor optimaal aan de individuele omstandigheden kunt aanpassen, presenteert Samsung via onderstaande link.

Veilige IT-uitrusting voor bedrijven

Productiviteit & effectieve samenwerking via telewerken

Opslag- en servertools voor optimale veiligheid in het thuiskantoor

De eisen en onze oplossingen

Ondernemingen willen graag eenvoudig te gebruiken producten die voldoen aan alle veiligheidsaspecten, optimale kwaliteit en stabiliteit bieden en bovendien tegen lage kosten kunnen worden aangeschaft.

Dat is vandaag de dag allang geen herculesarbeid meer – als men weet hoe! We laten u hieronder de perfecte oplossingen zien, passend bij de belangrijkste eisen.

Onze partner voor de perfecte videoconferentie- en Home Office uitrusting