CHERRY XTRFY - Better than ever

Drie CHERRY XTRfy-gamingproducten centraal 

CHERRY XTRFY M64 Wireless

CHERRY XTRFY K5V2

CHERRY XTRFY NGALE

M64 wireless muis

Ultralichte en ergonomisch ontworpen gamingmuis 

GEPERFECTIONEERD VOOR ESPORTS: DE M64 WIRELESS MUIS

De M64 wireless muis heeft een vernieuwde, ergonomische vorm voor betere grip en verbeterde controle. Deze ongelooflijk lichtgewicht muis is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de grootste eSports-professionals. Als opvolger van de populaire M4 muis is de M64 Wireless ergonomisch geoptimaliseerd en biedt hij prestaties waar eSports-professionals op vertrouwen.

DRAADLOZE PRESTATIES OP ESPORT-NIVEAU

De belangrijkste focus van de op eSports gebaseerde CHERRY XTRFY is gericht op prestaties. De M64-serie is uitgerust met draadloze technologie die in de loop der jaren is verfijnd en biedt totale bewegingsvrijheid zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid en reactiviteit. In combinatie met de best presterende 3395-sensor van Pixart is er niets dat u tegenhoudt.

STEVIGE BEHUIZING. DRAADLOOS. SLECHTS 53 GRAM.

De M64-serie is ontwikkeld met feedback van professionele gamers en biedt een perfecte ergonomische vorm. Het vernieuwde ontwerp van de M64-muis omvat aangepaste kromming aan de zijkant, knopgroeven en een uiterst lage voorkant, zodat u uw vingers dichter bij het pad kunt bewegen voor meer precisie bij elke veegbeweging.

75 UUR ACCUDUUR – EENMAAL OPLADEN, DOORSPELEN

Met tot wel 75 uur speeltijd per oplaadbeurt is de M64 perfect voor lange gamesessies en LAN-party's. En gedurende de korte tijd die nodig is om de muis op te laden, kunt u ongehinderd blijven spelen met de flexibele CHERRY XTRFY EZcord®-oplaadkabel.

K5V2 COMPACT

MECHANISCH GAMING-TOETSENBORD IN 65%-FORMAAT

K5V2. SMOOTHER THAN EVER.

Een van de meest aanpasbare gaming-toetsenborden ter wereld - het eerste gaming-toetsenbord dat is voorzien van MX2A-switches van CHERRY. Dit compacte mechanische toetsenbord biedt een ongelooflijk soepele typgevoel, verbluffende RGB-verlichting door geïntegreerde LED-strips en nieuwe Super Scan-technologie voor bijzonder snelle responstijden.

HOT-SWAPPABLE CHERRY MX2A RED SWITCHES

Onze CHERRY MX2A-switches onderscheiden zich door een nauwkeurig aangebracht smeermiddel en een innovatief veerdesign - voor een soepelere bediening en een verbeterde akoestiek. De lineaire MX2A RED-switches maken snelle reacties en een levensduur van 100 miljoen toetsaanslagen mogelijk. Omdat de K5V2 Compact een hot-swappable gaming-keyboard is, kunnen de switches heel eenvoudig worden vervangen. Je ontvangt er een gratis switch- & keycap-remover bij.

ULTRA-AANPASBAAR: GEEF DE K5V2 JE EIGEN TOUCH!

Niet alleen de switches kunnen bij de CHERRY XTRFY K5V2 Compact worden aangepast, maar ook de rest: van de toetskappen via de stabilisatoren tot het frame, de kabel en zelfs de kleine logoplaat is alles verwisselbaar. Met de Custom Keyboard Builder van CHERRY XTRFY kun je heel eenvoudig een hot-swappable gaming-keyboard samenstellen, volledig zoals jij dat wilt.

ONGELOOFLIJKE RGB-VERLICHTING MET LEDSTRIPTECHNOLOGIE

Dankzij de ingebouwde ledstrips krijg je bij dit hot-swap-toetsenbord een indrukwekkendere verlichting dan ooit. Bovendien heb je de optie om aan elke toets een eigen kleur toe te wijzen - zonder extra software. In de USB 3-modus wordt de RGB-verlichting nog intenser.

CHERRY XTRFY Ngale-microfoon  

PROFESSIONELE OPNAME- EN STREAMINGOPLOSSINGEN

Hoogwaardige opnameprestaties in een innovatief ontwerp

NGALE X: PROFESSIONELE USB- & XLR-MICROFOONS

De CHERRY XTRFY Ngale X biedt professionele geluidsopnamen in uitstekende geluidskwaliteit. Omdat de microfoon is voorzien van een XLR-aansluiting en een USB-aansluiting, kan hij zowel op een mengpaneel als op de pc worden aangesloten. Daarnaast beschik je over een nierkarakteristiek, een low-cut-filter, stijlvolle RGB-verlichting en andere handige functies.

NGALE R: HOOGWAARDIGE GELUIDSOPNAMEN IN PREMIUMKWALITEIT

De CHERRY XTRFY Ngale R-microfoon biedt hoogwaardige geluidsopname voor gaming- en streamingsessies. Een nierkarakteristiek en low-cut-filter minimaliseert het ruis en zorgt voor een optimaal geluid. Het retro-ontwerp met RGB-verlichting en eenvoudige plug & play-aansluiting maken het een ideale keuze.