CHERRY XTRFY gamingproducten

Voor gamers en e-sport professionals

Ontdek de wereld van CHERRY XTRFY, waar technologie, innovatie en passie samenkomen om de game-ervaring van uw klanten te perfectioneren. 

CHERRY XTRFY staat voor topprestaties en hoge kwaliteit in gamingproducten. De ergonomische muizen garanderen precieze en vloeiende bewegingen voor een optimale speelervaring. De mechanische toetsenborden hebben een hoge reactiesnelheid snel en geven tactiele feedback, terwijl de hoogwaardige headsets een meeslepende geluidservaring bieden.

Neem nu de gaming-apparatuur voor winnaars in uw assortiment op!

Ben jij al XTRFYIED?

Ons gamemonster heeft de XTRFY-productlijn van CHERRY veroverd en de gametempel voor zichzelf opgeëist! Klaar voor de video ? Erop los dan!

 

Dit is waarom XTRFY producten uitblinken

 Met CHERRY UTILITY kunnen ambitieuze gamers hun CHERRY XTRFY-producten aan hun individuele wensen aanpassen. Met CHERRY UTILITY worden softwareaanpassingen direct in de hardware geïmplementeerd, zodat er geen software actief op de achtergrond hoeft te draaien.

 

 CHERRY WIRELESS TECHNOLOGY stelt gebruikers in staat om extreem snel te communiceren tussen pc's of laptops en hun randapparatuur met behulp van speciale Bluetooth Low Latency-technologie. 

 CHERRY MX toetsschakelaars zijn de absolute benchmark - ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De hoogwaardige MX-schakelaars combineren prestaties, duurzaamheid en comfort van het hoogste niveau voor de beste game-ervaring.

CHERRY XTRFY gamingproducten

De productenlijn CHERRY XTRFY omvat ergonomische muizen, nauwkeurige mechanische toetsenborden en hoogwaardige headsets die perfect op de behoeften van ambitieuze gamers zijn afgestemd. Met uitmuntend productontwerp, innovatieve draadloze technologieën en betrouwbare softwareondersteuning biedt CHERRY XTRFY een compleet ecosysteem van hoogwaardige pc-randapparatuur voor een optimale game-ervaring.