U wilt de beste Digital Signage en Pro AV deals?
Littlebit Technology heeft wat u zoekt!

Wij zijn uw eerste keus als uw klanten digitaal willen schitteren.

Nog niet bij ons? Registreer u hier als nieuwe klant.

Littlebit Technology - uw Digital Signage en Pro-AV distributeur

Hoogwaardige oplossingen voor resellers, integratoren en speciaalzaken

Als value added distributor leveren we hoogwaardige Digital Signage en Pro-AV oplossingen aan ons partnernetwerk, bestaande uit resellers, speciaalzaken en integratoren. Onze service omvat aantrekkelijke dienstverlening met doorslaggevende meerwaarde voor uw bedrijf.

"De waardevolle after-sales service laten we over aan onze resellers en integratiepartners."

Daarbij laten we de waardevolle integratie- en after-sales service aan u over als reseller of integrator, we staan u echter bij alle projecten met gespecialiseerde knowhow en passende software- en hardware-oplossingen terzijde.

Zo overtreffen we uw verwachtingen • Expect a littlebit more

Verwachtingen overtreffen is onze dagelijkse business. Het bedrijfsmotto ‘Expect a littlebit more’ beschrijft onze servicebenadering daarom perfect:

onze kracht ligt in de value-added distributie van hoogwaardige IT-oplossingen. In een wereld, waarin technologieën steeds complexer en sneller worden, gaat onze focus verder dan alleen de verkoop van producten. We concentreren ons op het creëren van aanvullende pre- en after-sales service, exclusieve partnercondities en sterke beschikbaarheid.

Dit engagement vereist een harmonieus samenspel van product, meerwaarde en interpersoonlijke relaties: deze elementen vormen het solide fundament, waar het succes van Littlebit op rust.

Expect a Littlebit more Digital Signage en Pro-AV

Uw voordelen – onze kerncompetenties

  • Breed productassortiment Digital Signage en Pro-AV met sterke beschikbaarheid
  • Officieel distributierecht van veel toonaangevende merkfabrikanten
  • Sterke garantie-, reparatie-, bestel- en leveringsvoorwaarden
  • Gefundeerde knowhow over hardware & software dankzij ons interne team van experts
  • Toonaangevende IT-distributeur met meer dan 23 jaar ervaring

Bij projectaanvragen paraat

U begeleidt een klantproject en heeft knowhow over producten of

integratie nodig? Of het nu gaat om de inrichting van een kleine vergaderruimte, een conferentiezaal of een Digital Signage oplossing, we adviseren u graag om de optimale hardware en software te vinden. 

Dankzij onze interne ingenieurs, vakspecialisten en technici vinden we een antwoord op alle vragen.

Uw succes in de Digital Signage/Pro-AV branche

De handel kan enorm profiteren van de opmars van Digital Signage. 

Daarbij spelen kwaliteit van advies, ontwikkeling van individuele oplossingen, creatief contentbeheer en betrouwbaar onderhoud een centrale rol voor het welslagen. IT-resellers en vakhandelaars hebben hier de kans om door gefundeerde vakkennis en eersteklas service op lange termijn succesvol te blijven en lucratieve mogelijkheden te creëren.

Vraag hierover nu meer informatie aan.

"Opvallen, zich onderscheiden, uitblinken – de gestegen vraag naar reclamemogelijkheden beantwoorden we met digitale glans.”

Johan Jansen
Account Manager Sales B2B
Littlebit Technology

 

65% van de Digital Signage markt realiseerde in het jaar 2022 een groei met dubbele cijfers. Tot 2026 zal de led-markt met een jaarlijks gemiddeld groeipercentage van 12,1 procent doorgroeien naar 11 miljard dollar. De wereldwijde OOH-omzet zal in 2023 de 40 miljard dollar-grens passeren.
     

Onze Digital Signage oplossingen in een oogopslag

Ontdek de kracht van Digital Signage – uw oplossing voor effectieve marketing, presentaties en communicatie. Onze Digital Signage producten bieden uw klanten de mogelijkheid hun inhoud zonder vertraging te actualiseren en daarbij de aandacht van de kijker te trekken. Van internationale luchthavens tot de winkel om de hoek: Digital Signage oplossingen hebben zich bewezen in alle sectoren en zijn niet meer weg te denken uit het communicatielandschap. Breng de boodschap van uw zakelijke klanten tot leven en zorg voor ervaringen die uw doelgroep enthousiast maken.

Indoor & outdoor zuilen

Displays / LFD's

Digital Signage Special Deal

"Uw klanten zijn ondernemers, wiens tijd waardevol is. Bij ons vindt u daarom alleen gekwalificeerde Pro-AV oplossingen die voldoen aan de meest geavanceerde eisen."

Daniel Baumeler
Senior Business Manager
Littlebit Technology

 

De Pro-AV markt heeft naar verwachting tussen 2022 en 2027 een gemiddeld jaarlijks groeipercentage van 5,9%. De Pro-AV markt zal tot 2027 met de factor 1,5 stijgen naar een wereldwijde omzet van 351 miljard dollar. Naar verwachting groeit het wereldwijde videoconferentie-marktvolume tot 2027 naar 10,92 miljard dollar.
     

Onze PRO-AV oplossingen in een oogopslag

Ons Pro-AV assortiment varieert van innovatieve Digital Signage oplossingen en verfijnde presentatietechniek tot eersteklas videoconferentiesystemen. Als toonaangevende aanbieder bieden we u betrouwbare mediaplayers, krachtige computersystemen, de meest geavanceerde conferentie-apparatuur en nog veel meer.

 

Videoconferencing /
Conferentietechniek

Präsentationstechnik /
Digital Education

Video Conferencing Special Deal

Uw Digital Signage en Pro-AV distributiepartner

Neem nu contact met ons op

Johan Jansen

Account Manager Sales B2B

    

Daniel Baumeler

Senior Business Manager Video Conferencing

    

Ramon Meier

Key Account Manager B2B Solutions

    

Verdere geschikte informatie voor u

Unsere Pro-AV und Digital Signage Partner

Ihr persönlicher Draht zu unserem Expertenteam

Ihr Anliegen ist unsere Kernkompetenz - Wir freuen uns auf Ihre Nachricht