Review Littlebit Hausmesse 24

…Expect a littlebit more FUTURE

De Littlebit Open Dag nam zijn bezoekers mee op een reis naar de toekomst, met diepgaande inzichten in de gloednieuwe technologieën. Hier kunt u eersteklas contacten leggen en de nieuwste productinnovaties en baanbrekende oplossingen van toonaangevende fabrikanten ontdekken. Gamingfans kwamen aan hun trekken op de verschillende free-to-play-stations en de nieuwste AI-technologie werd gepresenteerd in de robotgevechtarena.

Geweldige gesprekken, vooral rechtstreeks met Littlebit-contacten.

Heel veel goed gedaan.Ga zo door, ik ben nu na twee deelnames fan geworden van de Littlebit huistentoonstelling :).

Bedankt voor deze geweldige dag.Het is een enorme inspanning en kostenpost voor een dergelijk evenement en is niet vanzelfsprekend in de wereld van vandaag met kleine distributiemarges.

Ik vond vooral de robotarena, het netwerken, de opzet leuk, je had een geweldig gevoel om met alle specialisten in het midden te praten.

Feedback van deelnemers

Littlebit Open Dag ’24  

Expect a littlebit more FUTURE 

We heten u van harte welkom op de Littlebit Open Dag ’24  

Dit jaar openen we op 25 april 2024 onze poorten in het gerenommeerde Klassikstadt in Frankfurt am Main. U kunt zich verheugen op een futuristische sfeer die de toekomst van de technologie binnen handbereik brengt. Dit evenement  biedt u niet alleen een kijkje in de recentste innovaties, maar tevens een platform om intensief te netwerken en ideeën uit te wisselen. 

De highlights van de Littlebit Open Dag ’24, die zich over een indrukwekkende Fun Arena uitstrekken, zullen gaming-liefhebbers fascineren. In exclusieve producttrainingen komt u alles te weten over de baanbrekende technologieën die de toekomst zullen vormgeven.

De Open Dag biedt u niet alleen een kijkje in de nieuwste technologieën, maar ook de mogelijkheid om persoonlijk te netwerken. Ontmoet gelijkgestemden, experts en producenten om waardevolle contacten te leggen en uw netwerk uit te breiden.

Tickets voor de Littlebit Open Dag ’24 zijn nu verkrijgbaar. Reserveer uw plek en wees erbij als we samen de toekomst een nieuwe dimensie geven. We verheugen ons u hartelijk te mogen verwelkomen.

 


Uw ticket omvat het volgende:
toegang tot de Littlebit Open Dag ’24, gratis parkeerplaatsen, gehele dag eten en drinken, toegang tot belevenisstations, toegang tot de after-show-party

 Klassikstadt Frankfurt am Main 
  www.klassikstadt.de

 Op 25.04.2024

 11:00 uur tot open einde

 Het aantal tickets is beperkt tot 250.

Deelnemende merken

ASUS corsair Intel Jouleperformance iStorageLG LogitechMSIPlayseat   SamsungSeagate  Seasonic  Targus       

 

AGENDA

11:00 uur
Begroeting van de gasten 
11:30 uur
Opening Open Dag ‘24
12:30 uur
Scholingen en highlights 
18:00 uur
Get together
21:00 uur
After Show Party

 

Hotel aanbevelingen 

the niu Charly
Afstand met de auto ca. 35min
the.niu.de

the niu Coin
Afstand met de auto ca. 16min
the.niu.de

the niu Air
Afstand met de auto ca. 32min
the.niu.de

Highlights van de Littlebit Open Dag ‘23  

Netwerken op hoog niveau

Naast de hoofdthema's gaming, videoconferencing en home office oplossingen konden de bezoekers een uitgebreid netwerk- en entertainmentplatform verwachten. De Littlebit Hausmesse'23 bood verschillende fabrikantentrainingen met de nieuwste producten en oplossingen, ontmoetingspunten, verschillende free-to-play stations voor spelplezier en de legendarische Littlebit Race.