Mersive Solstice – Niet zomaar een draadloos presentatieplatform

Haal meer uit uw vergaderingen. Mersive tovert uw vergaderruimten om tot een dynamisch platform waarop teams efficiënter kunnen werken. Met de Solstice-oplossing kan een willekeurig aantal gebruikers met verschillende apparaten draadloos inhoud op beeldschermen delen en bewerken.

Via om het even welke webconferentieservice kan naadloos een verbinding met externe deelnemers tot stand worden gebracht. Dankzij de softwaregebaseerde aanpak hebben bedrijven constant toegang tot nieuwe functies en kunnen ze bedrijfsbrede installaties van elke omvang centraal beheren, analyseren en updaten.

Leer Mersive Solstice kennen

Bring your own Meeting

De software en clouddiensten zijn zo ontworpen dat alle belangrijke elementen in elke vergadering worden ondersteund: gebruikersapparaten, inhoud en apps, displays, audio- en videoapparaten en cloudservices.

Ontwerp en beheer alle elementen zoals vergaderruimtekalenders, videoconferenties en Digital Signage naar uw behoefte. De deelnemers aan de vergadering kunnen hun eigen apparaten en diensten gebruiken en optimaal samenwerken in een team.

Logitech-videoconferentiesystemen zoals MeetUp en Rally kunnen rechtstreeks op de Solstice Pod worden aangesloten. Solstice Conference maakt het gebruik van laptops van deelnemers mogelijk en maakt, in combinatie met populaire videoconferentieplatforms, contactloze deelname aan vergaderingen mogelijk. Compatibel met Teams, Zoom, Webex, Meet en nog veel meer platforms.

Gaat niet, bestaat niet. Gebruik vijf verschillende manieren om inhoud over te brengen naar het display:

 • Solstice-app - geen beheerdersrechten vereist
 • Miracast voor Windows 7/10-platforms
 • Airplay voor Apple-platforms
 • Browser-gebaseerd delen van inhoud met Chrome, Firefox en Edge
 • HDMI-ingang bedraad

Acht goede redenen om voor Mersive Solstice te kiezen

 Nog niet overtuigd?
 Dit is waarom u Mersive Solstice nodig heeft in uw vergadering of collegezaal:

 1. Minimale voorbereidingstijd en hogere productiviteit
 2. Geen kabels en dongles nodig
 3. Moderator-functie
 4. Cross-room samenwerking
 5. Onbeperkt aantal gebruikers met Unlimited Enterprise Version
 6. Kalender-integratie en weergave van Digital Signage-inhoud
 7. AirPlay en Miracast compatibel
 8. Browser-gebaseerd delen voor ChromeBooks en Linux-platforms

 In een directe vergelijking met de concurrentie zijn er nog talloze

 andere voordelen.

Solstice voor elk doel

Solstice voor vergaderruimten

Verbeter de samenwerking in vergaderruimten met flexibele, krachtige content-sharing zonder kabels of vervelende dongles. Solstice heeft de krachtigste, netwerkefficiënte streamingtechnologie in de branche geïmplementeerd voor het draadloos delen van inhoud. Dit kan zowel door het bedrijf als door het gastnetwerk worden gebruikt. Het ondersteunt meerdere native 4K-videostreams (tot 30 fps) op een beeldscherm en een non-broadcast-mechanisme om verbinding te maken met de beeldschermen.

Small-Group Enterprise voor maximaal 4 gelijktijdige verbindingen met een 2-jarige licentie vanaf 1'543 EURO adviesprijs (plus btw)

Unlimited Enterprise voor maximaal 50+ gelijktijdige verbindingen met een 2-jarige licentie vanaf 1'801 EURO adviesprijs (plus btw)

 

 

Bestel nu in de shop

Solstice voor de onderwijs- en evenementensector

Solstice Active Learning is een softwaregebaseerde oplossing om applicaties met meerdere schermen te configureren en deze te gebruiken voor actief leren. In tegenstelling tot individueel geprogrammeerde AV-besturingen voor elke individuele ruimte, gebruikt de Active Learning-app een intuïtieve drag & drop-interface om trainingruimten in enkele minuten te configureren.

Small-Group Enterprise met een Active Video-Routing-licentie voor maximaal 4 gelijktijdige verbindingen met een 2-jarige licentie 2'478 EURO adviesprijs (plus btw)

Unlimited Enterprise met een Active Video-Routing-licentie voor maximaal 50+ gelijktijdige verbindingen met een 2-jarige licentie 2'736 EURO adviesprijs (plus btw)

 

Bestel nu in de shop

Alle versies ondersteunen de volgende basisfuncties

 • Content delen – Deel inhoud eenvoudig draadloos
 • Solstice Conference – Cross-platform integratie van alle populaire videoconferentieplatforms
 • Digital Signage – Softwaregebaseerde Digital Signage Player
 • Solstice Cloud – Globale monitoring, beheer en analyse van Solstice-installaties om vergader- en trainingsruimten te optimaliseren

Met de gratis tools Solstice Dashboard en Solstice Cloud heeft u te allen tijde volledige controle over uw presentatiesysteem. Het maakt de centrale monitoring en configuratie van de Solstice POD mogelijk, evenals de analyse en evaluatie van uw vergaderingen.

Wat houdt de softwarelicentie in?

Met een actieve softwarelicentie bent u altijd up-to-date en kunt u profiteren van updates. De Solstice POD kan zichzelf updaten als u dat wilt. Een licentie van 2 jaar wordt bij alle oplossingen geleverd en kan op elk moment tot 5 jaar worden verlengd. Uitbreidingen zijn niet absoluut noodzakelijk en de Solstice POD blijft probleemloos werken. Zonder een geldige licentie zijn de nieuwste functies en Solstice Conference echter niet beschikbaar.

Safety first

Solstice wordt wereldwijd gebruikt door overheids- en particuliere organisaties die de hoogste veiligheidsnormen hanteren. Solstice gebruikt altijd de nieuwste beveiligingsnormen om te garanderen dat elke installatie beschermd is tegen onbevoegde toegang.

Contact / downloads

Dave van Limbeek
Phone +31 30 307 4390
E-Mail

Overleg over videoconferencing-oplossingen 

Neem contact op met onze experts voor al uw vragen over videoconferencingoplossingen en digitale samenwerking. 

Solstice POD activering