Nieuwe ondernemingsadres van Littlebit Technology B.V.

Littlebit technology is al op de Nederlandse markt sinds 2016. Afgelopen jaren hebben we een explosieve groei doorgemaakt en bedienen we meer en meer Benelux (r)etailers, maar zeker ook de zakelijke resellers.

Om die groei te faciliteren gaan we het kantoor verhuizen naar een grotere locatie. Per 1 juli nemen we onze intrek in het Smart Data Center in Nieuwegein, een verzamelgebouw van 4.000m2 aan kantoorruimte waar met name ICT gerelateerde bedrijven gehuisvest zijn. Dit past perfect bij onze verdere groeiambities.

Nieuwe adres:

Wattbaan 1
3439 ML Nieuwegein
Utrecht, Niederlande

Persoonlijke interactie is een van de succesfactoren van Littlebit en daarom nodigen we eenieder uit om ons te bezoeken op de nieuwe locatie. Dit kan vanaf 13.00 op vrijdag 1 juli waar we jullie graag verwelkomen met een hapje en een drankje. Een uitgelezen kans is om met jullie contactpersonen bij te praten.

Onze logistiek wordt gefaciliteerd vanuit ons logistiek centrum in Duitsland en onze facturatie verloopt alsnog via ons hoofdkantoor in Zwitserland. Dat zal momenteel niet veranderen en dus zijn er geen adreswijzigingen voor de ondersteunende afdelingen.

We zien u graag op de 1e op de Wattbaan in Nieuwegein