Nieuwe ondernemingsadres van Littlebit Technology B.V.

Littlebit Technology gaat verhuizen. Afgelopen jaren hebben we een explosieve groei doorgemaakt en bedienen we steeds meer (r)etailers en zakelijke resellers in de Benelux.  

Bij die groei en uitstraling hoort een professioneel en representatief kantoor. Per 1 juni nemen we onze intrek in het opbloeiende De Meern aan de rand van Utrecht Papendorp. Hier krijgen we meer ruimte om ook onze demo ruimtes te kunnen presenteren. Dit sluit naadloos aan bij onze verdere groeiambities en manier van werken met onze relaties.  

Onze logistiek wordt gefaciliteerd vanuit ons logistiek centrum in Duitsland en onze facturatie verloopt alsnog via ons hoofdkantoor in Zwitserland. Dat zal momenteel niet veranderen en dus zijn er geen adreswijzigingen voor de ondersteunende afdelingen.    

Ons nieuwe adres is:

Veldzigt 2a De Meern  
3454 PW Utrecht  
Netherlands 

Wij nodigen u uit voor de opening  

Persoonlijke interactie is een van de succesfactoren van Littlebit en daarom nodigen we eenieder uit om ons te bezoeken op de nieuwe locatie. Dit kan vanaf 13.00 op vrijdag 7 juni waar we jullie graag verwelkomen met een hapje en een drankje. Een uitgelezen kans is om met jullie (nieuwe) contactpersonen bij te praten. 

Laat ons weten of we je op deze dag kunnen verwelkomen: