PLAYSEAT® racecockpits en gamestoelen

Perfecte zitpositie voor alle leeftijdsklassen

Neem een duik in de wereld van raceprofessionals met de racecockpits en gamestoelen van PLAYSEAT®. Innovatieve technologie en jarenlang onderzoek smelten hier samen om uw klanten een authentieke race-ervaring te bieden.

PLAYSEAT® is wereldleider op het gebied van race- en vluchtsimulatorstoelen. Het ontwerp van de racestoelen is uniek. Alle producten zijn beschermd met patenten, zijn ontwikkeld met vooruitziende blik en hebben als doel veelzijdigheid te combineren met hoogste kwaliteit.

Neem deze racestoelen voor echte kampioenen in uw assortiment op!

 

 

Klaar voor een echte race-ervaring? 

De nieuwe standaard is hier: ultieme immersieve race-ervaring met baanbrekend gepatenteerd ontwerp. Wilt u de video bekijken? Vooruit ermee dan!

 

PLAYSEAT®  TROPHY – G Edition 

De Playseat® Trophy-G Edition is het eerste product met de revolutionaire frameloze structuur van Playseat®. Logitech G – een merk van Logitech, een toonaangevende leverancier van innovatieve game-apparatuur – is een samenwerking aangegaan met Playseat® – de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige race-simulators – om de race-ervaring thuis nog realistischer te maken. 

Met deze frameloze maar extreem stabiele structuur past de stoel zich automatisch aan het lichaam van de bestuurder aan. Hierdoor kunnen gebruikers van alle leeftijden en maten genieten van maximaal comfort en een echte race-ervaring, die vergelijkbaar is met echte kuipstoelen. Deze technologie verbetert ook het algemene lichaamsbewustzijn, waardoor gebruikers alle force feedback-signalen met al hun zintuigen kunnen waarnemen.

 

Uw voordeel bij ons:  

  • Kleinste verpakking
  • Beste kwaliteit tegen onverslaanbare prijzen
  • Brede selectie bijpassende Logitech-gamingproducten

Innovatief ActiFitTM-materiaal

Het unieke, gepatenteerde ontwerp van de Playseat® Trophy - G Edition biedt maximale prestaties, kwaliteit en comfort. De bekleding is gemaakt van ademend Playseat® ActiFit™-materiaal, waardoor je probleemloos urenlang kunt racen zonder overmatig te zweten.

PLAYSEAT® CHALLENGE

De Playseat® Challenge is extreem compact, stabiel en verstelbaar. Deze racecockpit biedt een nieuw niveau van toegankelijkheid, met verschillende raceposities die bij je lichaam passen – van een rechte GT- of rallypositie tot volledige F1-racepositie. De Playseat® Challenge geeft je bij elke racegame het gevoel dat je in een authentieke racecockpit zit, met ultrahoog comfort voor lange gamesessies.

Uniek inklapbaar ontwerp

Dankzij het unieke inklapbare ontwerp van de Playseat® Challenge kun je de racestoel opbergen in krappe ruimtes, zoals in de kast of onder het bed, zonder dat je het stuur en de pedaalset hoeft te verwijderen. De stoel wordt geleverd in een compacte doos en kan in een paar seconden in elkaar worden gezet. Iedereen kan zo in een mum van tijd een racer worden en genieten van de ultieme race-ervaring vanuit het comfort van hun eigen huis.

PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA

De PLAYSEAT EVOLUTION ALCANTARA is een authentieke, met zwart Alcantara beklede racestoel met een stevig, volledig aanpasbaar zwart stalen frame. Deze racestoel is de ideale blikvanger voor thuis. Het innovatieve stalen frame zorgt voor een nog stabieler stuur- en rijplatform voor een nog intensere rijervaring. De verstelbare pedaalplaat biedt extra rijcomfort en is compatibel met de meest gangbare pedaalsets. Het monteren en demonteren van de racestoel gaat ook heel eenvoudig en snel.