Samsung 980 Pro SSD

Ervaar enorme snelheden en creëer tot 2 TB meer ruimte op je compatibele console (bijv. Playstation 5) of pc. De SSD 980 PRO biedt extreme betrouwbaarheid voor je favoriete games, korte laadtijden en snelle gameplay.

 

NVMe™ Performance van de 4e generatie PCIe®


Ontketen de volle power van de Samsung PCIe® 4.0 NVMe™ SSD 980 PRO – en katapulteer je computer naar een hoog prestatieniveau. Dankzij de 4e generatie PCIe®-interface kan de 980 PRO een gegevensoverdrachtsnelheid behalen die dubbel zo snel is als die van NVMe™ SSD’s met PCIe®-interface 3.0. Het is ook achterwaarts compatibel met PCIe® 3.0 - voor een breed scala mogelijke toepassingen.

Bestellen hier meteen uw Samsung SSD 980 Pro  

Opwindende snelheid

Geheel gericht op snelheid:

De Samsung Controller is speciaal ontwikkeld voor SSD’s met PCIe® 4.0.  De Samsung SSD 980 PRO kan leessnelheden tot 7.000 MB/s behalen en is daarmee twee keer zo snel als een PCIe® 3.0 SSD of 12,7 keer sneller dan een SATA SSD. De 980 PRO bereikt zijn maximale performance op een PCIe® 4.0-interface; in andere toepassingsomgevingen kunnen de prestaties variëren

De juiste opslag voor elke toepassing

250 GB / 500 GB  / 1 TB / 2 TB

Een succesvolle combinatie:

De 980 PRO is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze gamers en videoproducenten die hoge eisen aan hun systeem stellen. Hij biedt een krachtige bandbreedte en hoge doorvoersnelheden voor veeleisende toepassingen op het gebied van gaming, video- en grafische verwerking of gegevensanalyse. Games kunnen supersnel worden geladen – voor langdurig gameplezier en korte wachttijden – terwijl videoproducenten profiteren van een soepele preview en korte rendertijden, zelfs bij materiaal met hoge resolutie.

Effectieve bescherming tegen oververhitting 

Krachtige SSD’s vereisen een passend temperatuurbeheer. Om constante prestaties te kunnen bieden, is de 980 PRO voorzien van een nikkelcoating die het warmteniveau van de controller kan verbeteren. Daarnaast voert een heatspreader de bedrijfswarmte af, zodat de temperatuur van het flashgeheugen effectief wordt beheerd.

Praktisch temperatuurmanagement

Met Samsung’s huidige algoritme voor warmteregeling kan de 980 PRO zelfstandig de temperatuur regelen en zo betrouwbare en permanente prestaties leveren. Om prestatieschommelingen op de lange termijn te minimaliseren, houdt Samsung’s Dynamic Thermal Guard-technologie de bedrijfstemperatuur van de 980 PRO op een geschikt niveau.