Seasonic-voedingen FOCUS en VERTEX 

Moderne compatibiliteit dankzij de nieuwste ATX 3.0- en PCIe 5.0-standaarden 

De FOCUS-serie bekoort niet alleen gamers, maar ook pc-gebruikers met hoge verwachtingen op het gebied van prestaties, efficiëntie en waarde. Met een volledig assortiment voedingen van 750 W tot 1000 W op een diepte van 140 mm zijn deze apparaten de perfecte bondgenoten om de nieuwste krachtige grafische kaarten en processors op de markt van stroom te voorzien. 
 
✔ ATX 3.0 en PCIe standaard high-end grafische kaarten en CPU's 
✔ Aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding 
✔ 10 jaar garantie 

 

Seasonic-voedingen uit de VERTEX-serie 

Met de beste eigenschappen die u van een Seasonic-voeding mag verwachten 

De gloednieuwe Vertex-voedingen van Seasonic leveren enorme prestaties van 750 W tot 1200 W, verkrijgbaar in de efficiëntieklassen Platinum en Gold. Dankzij volledige modulariteit voor optimaal kabelbeheer, een stille FDB-ventilator van 135 mm en uitgebreide bescherming bieden ze kwaliteit en betrouwbaarheid, onderstreept door een indrukwekkende garantie van 12 jaar. 

✔ LED voor de beste visuele indruk 
✔ Extra 12VHPWR-kabel voor aanpassing aan nieuwe grafische kaarten 
✔ 12 jaar garantie – Belofte voor een hoge kwaliteit 

 

MagFlow-ventilator met innovatief magnetisch verbindingssysteem 

Modulair en eenvoudig ventilatorsysteem van Seasonic 

U kunt kiezen tussen individuele ventilatorsets of een set met 3 ventilatoren, afhankelijk van uw behoeften, om de meest efficiënte koeling voor de pc-componenten of radiatoren te bereiken. 

De afzonderlijke ventilatoren zijn met elkaar verbonden door een vergrendelingsmechanisme dat wordt ondersteund door magneten. Dit systeem elimineert het gebruik van kabels, waardoor de installatie eenvoudiger en schoner wordt. 

✔ Eenvoudig en overzichtelijk kabelbeheer 
✔ Flexibele installatiemogelijkheden voor ventilatoren 
✔ Daisy chain-ontwerp 
✔ Fluid Dynamic Bearing (FDB) 

 

Modulariteit

Ongeacht het aantal te installeren ventilatoren wordt het bevestigen van de stroom- en signaalkabels uiterst eenvoudig en handig met de magneten. De stekkers klikken snel en nauwkeurig op hun plaats, waardoor het montageproces veel eenvoudiger wordt.

Eenvoudige installatie bovenop het koellichaam 

Zodra de ventilatoren zijn aangesloten, kunnen ze met slechts vier schroeven op de waterkoelingsradiator worden geïnstalleerd, waardoor de tijd die nodig is voor het uitlijnen en vastdraaien wordt verkort.