Conferentiesoftware

De videoconferentieproducten van Logitech worden via USB plug-and-play op de computer aangesloten en zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Ze werken met de meest populaire en meest gebruikte softwaretoepassingen voor videoconferentie en cloudservices. Kijk wat uw klanten al gebruiken.

 

Google Meet

Google Meet is toegankelijk vanaf een eigen website en via de websites Gmail, Inbox en Google+. Er zijn ook apps voor Android en iOS en een extensie voor Google Chrome. Deelnemers hebben een Google-account nodig. Een ‘Meet’ kan openbaar worden gemaakt, zodat gebruikers die de initiator niet kennen, ook kunnen deelnemen. Met Google Meet zijn chats met maximaal 150 deelnemers mogelijk. Er kunnen maximaal tien gebruikers deelnemen aan videogesprekken.

Naast tekstberichten kan Meet ook worden gebruikt om video's, foto's, stickers en de huidige locatie te verzenden. De chatgeschiedenis wordt op de server opgeslagen, wat betekent dat alle geregistreerde apparaten kunnen worden gesynchroniseerd. Het is dus mogelijk om een ​​gesprek op een desktopcomputer te starten en op een smartphone voort te zetten zonder de verbinding te verbreken.

Voor de pc-versie van Meet zijn er extensies en applicaties die extra functies bieden. Deze extensies zijn beschikbaar in de ‘Google Chrome Web Store’.

Gebruikskosten: gratis (geavanceerde features kunnen rechtstreeks bij Google worden gekocht)

GoToMeeting

GoToMeeting is ontwikkeld door het bekende softwarebedrijf LogMeIn en is geschikt voor samenwerking in elk bedrijf. In de vergaderruimte, aan het bureau of op afstand via de pc, kunnen gebruikers direct deelnemen aan video-, audio- en online-vergaderingen.

De software biedt veel intelligente functies voor online samenwerking. Deze omvatten een woon-werkmodus, die zo weinig mogelijk data gebruikt, spraakopdrachten via Siri of een eenvoudige cloudopname.

Met GoToMeeting kunnen tot 250 personen aan vergaderingen deelnemen. Via GoToMeeting kunnen tekstberichten, video's en foto's worden uitgewisseld. U kunt ook uw bureaublad in de vergadering presenteren, het beheer met anderen delen en een virtueel whiteboard bewerken.

Gebruikskosten: 16 $/mnd. (kan rechtstreeks bij GoToMeeting worden gekocht)

 

 

 

Pexip

Pexip is het flexibele en schaalbare videoconferentieplatform dat interoperabiliteit tussen videoconferentiesystemen mogelijk maakt. Met Pexip kunnen alle videoconferentietechnologieën in één oplossing worden gecombineerd. Microsoft Teams, Google Meet of Skype for Business kunnen worden geïntegreerd in vergaderruimtesystemen of voor vergaderingen via de laptop of een smartphone.

De bescherming van klantgegevens heeft bij Pexip de hoogste prioriteit. De videoconferentieoplossingen voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging en gegevensbescherming. De software is gevalideerd en heeft meerdere beveiligingscertificeringen.

Gebruikskosten: individueel (kan rechtstreeks bij Pexip worden gekocht)

RingCentral

Chat, video en telefoon ineen. Met RingCentral kun je samenwerken waar je ook bent. RingCentral Video maakt persoonlijke ontmoetingen mogelijk met de hoge audio- en videokwaliteit die je van een zakelijk communicatieplatform mag verwachten. De software draait op elk apparaat en is zeer eenvoudig te gebruiken.

Open voor allerlei apps, want tools als Microsoft 365, Salesforce en Google Workspace zijn direct met Ring Central te integreren.

RingCentral is ontwikkeld voor teams van elke omvang. Gesprekken kunnen eenvoudig per onderwerp, afdeling of project worden georganiseerd. Externe gastgebruikers kunnen gratis worden toegevoegd. Bovendien kan de kalender automatisch met RingCentral worden gesynchroniseerd.

Gebruikskosten: individueel (kan rechtstreeks bij RingCentral worden gekocht)

 

Onze partners voor videoconferencing