Desktop Conferencing

Met een persoonlijke videoconferentie-oplossing op de pc is directe face-to-face communicatie op elk moment mogelijk. Met een videoconferentiesysteem op de desktop of als software op de notebook kunnen uw klanten op elk moment punten scoren door aanwezigheid en flexibel inbellen in online vergaderingen. Of het nu gaat om een ​​desktopsysteem, mobiele video-oplossingen of videoconferentietechniek - voor elke werkplek is er een passend apparaat.

Vooral voor managers en leidinggevenden met een strikt schema bieden oplossingen voor desktop conferencing een venster met flexibele mogelijkheden. Met slechts één klik starten gebruikers desktop-sharing en kunnen ze samen belangrijke onderwerpen bespreken, terwijl ze nog steeds toegang hebben tot de gebruikelijke bureaubladtoepassingen en chatfuncties of deze delen met gesprekspartners.

Met een volledig functioneel videoconferentiesysteem op de computer besparen uw klanten niet alleen tijd en geld, maar bereiken ze ook de hoogste mate van mobiliteit en flexibiliteit in het dagelijkse zakenleven. Deze desktop- of smartphonefunctie is ideaal, zeker voor medewerkers die veel reizen voor hun werk, omdat ze de reistijden actief en comfortabel kunnen gebruiken.

Bijzonder geschikt voor:

  • managers
  • buitendienstmedewerkers
  • vertegenwoordigers
  • telewerken

Webcams voor professioneel gebruik

Video Conferencing

Conferentiesoftware

De videoconferentieproducten van Logitech worden via USB plug-and-play op de computer aangesloten en zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Ze werken met de meest populaire en meest gebruikte softwaretoepassingen voor videoconferentie en cloudservices.

Teamwork in der Arbeitswelt 4.0

Die Arbeitswelt ist im Umbruch. Mit Grund dafür sind die Technologien die orts- und zeitunabhängiges Arbeiten ermöglichen sowie die Ansprüche an den Arbeitsplatz einer neuen Generation von Arbeitnehmern.

Een snelgroeiende markt

Het marktonderzoeksinstituut Frost & Sullivan gaat er in haar onderzoek ‘European Web Conferencing Services Market’ vanuit dat de markt voor webconference-oplossingen ieder jaar met ongeveer 26,4 procent groeit.

Daniel Baumeler
Tel. +41 41 785 12 30
E-Mail

Unsere Partner für Videoconferencing