Seagate Enterprise SAS-SSDs der Nytro-Serie

Nytro – Blitzschnell, robust und beeindruckend

Seagate beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van SAS-systemen van de Enterprise-klasse. Door bescherming van intern en extern gegevenspad, innovatieve ECC-algoritmes, levenscyclusmanagement van het medium en andere technieken voor levensduurverlenging van flashgeheugen levert de SSD-serie Nytro wat betreft gegevensbescherming en betrouwbaarheid een eersteklas niveau.

 

Nytro – supersnel, robuust en indrukwekkend

De Seagate® Nytro® SAS-SSD-serie biedt hoge prestaties, toonangevende veiligheidsfuncties en brede keuzemogelijkheden wat betreft capaciteit en uithoudingsvermogen, die zijn geoptimaliseerd voor veeleisende Enterprise-toepassingen en geringere totale bedrijfskosten.

Efficiënt gebruik van bedrijfsgegevens

De fabrikant van harde schijven Seagate analyseert samen met het marktonderzoekbedrijf IDC het gebruik van bedrijfsgegevens. De hoeveelheid bedrijfsgegevens zal de volgende twee jaar naar schatting met iets minder dan de helft per jaar toenemen. Maar 32% van deze gegevens wordt tegenwoordig ook echt gebruikt. De overige 68% wordt niet gebruikt. Hoe kunnen uw klanten dit potentieel nog meer benutten?