WD Red Pro Serie

De WD RED SSD's en HDD's zijn speciaal ontworpen voor het continubedrijf van NAS-systemen. De WD Red harde schijven hebben geheugencapaciteiten van tot 48 TB, zodat er voldoende ruimte is om belangrijke gegevens op te slaan. De NASware 3.0 technologie verhoogt de compatibiliteit van de NAS-harde schijven. WD Red SSD's zijn geoptimaliseerd voor het caching in NAS-systemen en maken toegang tot vaak gebruikte inhoud mogelijk.

 

WD RED NAS HDDs


Met een NAS- en WD Red™ harde schijf kan digitale inhoud thuis gestreamd, beveiligd, beheerd en moeiteloos vrijgegeven worden voor andere apparaten. De NASware 3.0-technologie verhoogt de compatibiliteit van de HDD's met een bestaand netwerk en andere apparaten. De opslagcapaciteit bedraagt tot 48 TB. De stations zijn geschikt voor NAS met tot 8 slots. De exclusieve NASware 3.0-technologie van Western Digital optimaliseert de systeem-geheugencapaciteit door verbeterde compatibiliteit, upgrademogelijkheid, integratie en betrouwbaarheid.

Hebben uw klanten maximale prestatie bij intensief gebruik nodig? Kies dan voor WD Red Pro. Ze zijn optimaal voor NAS met 8 tot 24 stations en zijn ontworpen voor de verhoogde werkbelasting van grote ondernemingen. Western Digital geeft 5 jaar garantie.

WD RED NAS SSD's

De WD Red™ SA500 NAS SATA SSD's zijn speciaal ontwikkeld voor het continubedrijf van krachtige NAS-systemen. Ze zijn uiterst betrouwbaar en hebben een geheugencapaciteit van tot 4 TB.

Door hun duurzaamheid en efficiënte caching zijn de rode SSD's vooral geschikt voor veeleisende toepassingen zoals bijvoorbeeld het renderen van foto's of het bewerken van 4K- en 8K-video's.