Samsung 980 Serie

Bomvol kracht en supersnel

Hoge sequentiële lees- en schrijfsnelheden tot 7.000 of 5.100 MB/s, zodat je er meteen op los kan gaan. De SSD 980 PRO kan meer dan 12 maal sneller zijn dan een SATA SSD en maakt gebruik van Samsung's NVMe™ SSD technologie om een hoge NVMe™-snelheid te behalen.

Uitstekende keus voor gamers

Wanneer je met grote bestanden werkt of grafisch intensieve games speelt, heb je hoge prestaties nodig. De SSD 980 PRO ondersteunt de full power-modus voor hoge prestaties met lage latentie en biedt een hoog potentieel aan NVMe™-prestaties voor een snelle game-ervaring.

Für Langlebigkeit entwickelt

Sla je bestanden veilig op – met een SSD die een lange adem heeft. Met een capaciteit tot 1200 TBW en een beperkte fabrieksgarantie van 5 jaar biedt de SSD 980 PRO een hoog uithoudingsvermogen en een beproefde langlevendheid. Dit wordt mogelijk gemaakt met door Samsung zelf ontwikkelde technologieën, waaronder de moderne controller, het V-NAND-flashgeheugen en de allerlaatste firmware.

Effectieve bescherming tegen oververhitting

Krachtige SSD’s vereisen een passend temperatuurbeheer. Om constante prestaties te kunnen bieden, is de SSD 980 PRO voorzien van een nikkelcoating die het warmteniveau van de controller kan verbeteren. Daarnaast voert een heatspreader de bedrijfswarmte af, zodat de temperatuur van het flashgeheugen effectief kan worden beheerd.

Praktisch temperatuurmanagement

Met Samsung’s huidige algoritme voor warmteregeling kan de SSD 980 PRO zelfstandig de temperatuur regelen en zo permanent en betrouwbaarder werken. Om prestatieschommelingen op de lange termijn te minimaliseren, houdt Samsung’s Dynamic Thermal Guard-technologie de bedrijfstemperatuur van de SSD 980 PRO op een geschikt niveau.